Sivut

torstai 26. marraskuuta 2015

Viikolla soi (vko 47)

Last.fm-scrobbalukseni paljastavat armottomasti kuunteluni viime viikolta. Synkissä marraskuisissa fiiliksissä vastakohdat viehättävät. Mikään ei tunnu niin hyvältä kun Natalie Prassin sulosointujen jälkeen kuunnella Cattle Decapitationin brutaalia teurastusta. Eiku.





Intronaut - The Direction of Last Things
Tää vaan pysyy kuuntelussa. Ei oo kovinkaan paljoa uutta, mitä voisin tästä levystä sanoa. Vuoden paras kokeellinen postmetalproge-albumi. Intronaut on rakkaus, Intronaut on elämä.

Metric - Synthetica

Metricin uusin on päteviä molli-pop-ralleja sisältävä plätty, joka valitettavasti kokonaisuutena jää vähän vaisuksi. Emily Hainesin ääni on aina ja ikuisesti timanttinen.

Coliseum - Anxiety's Kiss
Keski-ikäistyneen hardcore-jyrän uusin levy on vahva kokonaisuus, joka on post-punkkia parhaimmillaan.. Jos pidät Torchesta, ota tämä levy haltuun.

Natalie Prass - My Baby Don't Understand Me
Prassin debyytti on rautainen kokonaisuus, joka koostuu elämää suuremmista biiseistä ja tajuttoman laadukkaasta tuotannosta. Albumi kestää tuhannet kuuntelukerrat helposti. Trust me, I've tried.

Cattle Decapitation - The Anthropocene Extincion 
Tää saattaa olla vuoden paras raskas dödis-albumi. Piste.
Cattle Decapitation soittaa ensi kesän Tuskassa ja oon tästä kovin innoissani.


Monolord - Vaenir
Synkkää, hidasta ja raskasta pörinää. Ruotsalaisen Monolordin uusin levy ammentaa inspiraationsa Nosferatusta tutuista mielenmaisemista. 


Agent Fresco - Destrier
Pian kyllästyn itsekin mun Agent Fresco-hehkutukseen. Omasta mielestäni vuoden huippuihin lukeutuva levy palaa soittoon tasaisesti. Tavastia-keikkakin lähestyy!

Ibeyi - Ibeyi

Afro-kuubalainen doom-soul on jo ensimmäisen kuuntelukerran jälkeen ollut minulle kovin rakas. Ja ihan syystä: tää levy on älyttömän hyvä.

Tame Impala - Currents

Kasari on kuuminta muotia ja Tame Impala ratsastaa aallon harjalla. Kuuskytlukulaisista äänimaisemista 80's synthpoppiin siirtynyt bändi ja heidän uusin levynsä on saanut hyvin erilaisia reaktioita kaveripiirissäni: jengi ei tunnu tietävän mitä ajatella näin radikaalista suunnanvaihdoksesta. Henkilökohtaisesti pidän tästä albumista kovin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti