Sivut

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Soittolistaus: Tiistain Takakeno

Mitä tämä on? Soittolistallinen räppiä?



Olen aina kuunnellut aivan älyttömän kaikkiruokaisesti musiikkia ja pidän ihmisissä laajaa musiikkimakua suuressa arvossa: Keskustelut saavat pohjaa rönsyillä tyylilajista toiseen ja muusikoiden tekemästä musiikista tulee yhtäkkiä paljon freesimpää kun tyypit ottavat vaikutteita oman musiikin ulkopuolelta.

Olen tämän ihanuuden kunniaksi väkertänyt 
teille omin käsin soittolistan nimeltä Tiistain Takakeno. Ai miksi? Koska on tiistai ja tän soittolistan tahdissa on hyvä käyskennellä takakenossa. 

Tämä lista on syntynyt party-soittolistani äpärälapsena. Kummallakin listalla on useita samoja biisejä, mutta kokonaisuudessaan tunnelma on täysin eri. Olen pyrkinyt soittolistaamaan melko tuoreita biisejä... koska voin. 

Listassa on mm. ruotsalaisen räpin tulevaisuus Silvana Imam ja hänen mahtava biisi Knark, Kenrdrick Lamaria, uusi ihastukseni Leikeli47 sekä Angel Hazea, joka iloksi ja onneksemme esiintyy Tavastialla tammikuussa !


Ja on listalla vaikka mitä muuta! Yksi itselleni suht uusi tuttavuus on Little Simz, jonka biisi Dead Body on yhdistelmä virtaavaa flowta, rytmikästä biittiä ja morbidia itseironiaa. 

Check it!




Suora linkki soittolistaan tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti