Sivut

torstai 1. lokakuuta 2015

Kuukauden menot: Lokakuu 2015


Taas on luvassa poimintani Lokakuulle 2015! Tän listan löytää aina helpoiten Kuukauden Menot-välilehdestä. Etsiskelen tapahtumia suhteellisen aktiivisesti ja lisäilen listoille erilaisia tapahtumia kun niitä löytelen. Pus!


2.10: Teksti-tv 666 @ Lepakkomies

Tekstarit on parhaimpia nousevia bändejä suomesta. Parasta koskaan.


3.-4.10.: Silta-kollektiivi: Outlines / feministinen elokuvafestari @ WHS Teatteri
Silta-kollektiivi järestää ensimmäisen feministisen elokuvafestarin uudessa WHS-teatterissa.

6.10.: Opeth @ Kulttuuritalo
Ruotsin lahja meloprogelle soittaa Kultsalla parhaimman levynsä läpi. Jaa mikä on Opethin paras levy? Please.


8.10.: Between The Buried And Me @ Tavastia
Monumentaalista matikka-progea soittava BTBAM Tavastialle ovet paukkuen. Bändiltä ilmestyi timanttinen levy aiemmin tänä vuonna, joka kannattaa tsekata! Poppoo tuo lämppärinä mukanaan Hakenin (joka on valitettavasti jättänyt mut kylmäksi).

10.10.: Terveet kädet @ Nosturi

16.-17.10.: Blowup vol. 1@ Korjaamo
Post-metalli ja doomaava sludge ovat kovassa kysynnässä nyt ja promolafka Blowup vastaa tähän kysyntään. Korjaamolla nähdään viikonlopun aikana iso kattaus aivan huippuja post-bändejä, mm. Callisto, Ufomammut, Kaleidobolt, 40 watt sun.... ai että, kannattaa mennä.


17.10.: The Ocean, Solstafir & Mono @ The Circus
The Ocean soitti nerokkaan keikan Kuudennella Linjalla aiemmin tänä vuonna ja kun bändi ilmoitti saapuvansa suomeen post-metallin laajaan kirjoon menevien Sólstafirin ja Monon kanssa... eli tämä on varmasti vuoden hienoin line-up.


26.10.: Northlane, Volumes Acacia Strain @ Nosturi
Teknistä metalcorea kansalle! Tuulimyllyt viuhuvat nosturin tanssilattialla. Huoh, nuoriso.

28.10.: Leprous @ Nosturi
Avant-garde henkistä proge-metallia soittava Leprous julkaisi uuden ja oikein pätevän levyn nyt syksyllä ja saapuu kiekkansa yhteydessä Nosturille parin vuoden tauon jälkeen.

29.10.: Mew @ The Cirkus
Tanskan hiipparipopin mestarit tulee suomeen! Fanitytöt itkevät, kun maailman ihanin Jones Bjerre astuu lavalle ja laulaa suloisella äänellään herkkiä. Ah. Must see.

30.10.: High on Fire @ Korjaamo
Nykymetallin kirkkaimpia valoja eli High on Fire tarjoilee varmasti yhden lokakuun parhaimmista keikoista. Tai okei, mä en ole nähnyt bändiä koskaan livenä ja odotukset ovat todella korkealla. Ainiin! Dark Buddha Rising lämmppää! Kui siistii! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti