Sivut

tiistai 20. lokakuuta 2015

Viikolla Soi (vko 42)

Hehe, tästä on tullut jo tapa julkaista nää viikolla soi-listat myöhässä. Last.fm ei enää päivityksensä jälkeen tunnu kirjaavan scrobblauksiani yhtä tarkasti kuin ennen (damn you, progress). Musta tuntuu että noin puolet kuunteluistani jää kirjaamatta internetin syövereihin. Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia?





Anathema - Distant Satellites
Oon ollut jostain syystä aivan pakkomielteinen tästä levystä koko viime viikon ajan. Oon luukuttanut tätä hulluna aivan koko ajan ja kaikkialla. Olen kuunnellut levyn useasti aiemminkin mutta jostain syystä tää pärähti nyt jotenkin tosi paljon kovempaa. Melodiat ja tunnelma 10/5.

The Smiths - The Queen is Dead
The Smiths on yksi mun go to-bändi kun teen töitä. Morriseyn melankolista ääntä ja katkeransuloisia tarinoita kuuntelee useamman levyllisenkin helposti.

Dungen - Allas Sak
Mitä muuta tarvitsee elämään kuin 60-lukuista folkpoppia? Kirjoitin viime viikolla enemmän plätystä eli kandee lukea mun pidemmät höpinät levystä täältä.

David Sylvian - Dead Bees On A Cake
Dead Bees on A Cake on ihme trippailu, jossa solisti-pioneeri David Sylvian tutkii sielunvaelluksia ja omaa repaleista elämänhistoriaansa. Tässä ambientin popin kirjoon menevässä plätyssä on hyvin paljon nieltävää, mutta on hyvin palkitseva kokemus... kunhan tähän pääsee sisään. Olen aina pitänyt Sylvianin äänestä ja tavasta tulkita, aina siitä lähtien kun häneen duuneihinsa olen tutustunut säveltäjä Ryuichi Sakamoton kautta.

Veronica Maggio - Handen I Fickan Fast Jag Bryr Mig
Rakastan Veronica Maggiota niiiiin paljon. Jostain itselle tuntemattomasta syystä lämpenen enemmän ruotsinkielisestä pop-musiikille kuin suomenkieliselle. Maggion levyt ovat aina ruotsalaisen musiikkituotannon taidonnäytteitä ja ovat harvoin olleet edes keskinkertaisia.

Rosetta - Flies To Flame
Rosetta on post-metallin pioneeri, joka määrittelee genreä hyvin suuresti. Musta tuntuu, että vertaan huomaamattanikin useita uusia post-metal-bändejä Rosettaan, joka on hyvinkin epäreilua. Flies To Flame on bändin viime vuonna julkaistu 30 minuuttia pitkä EP, jolla on muutama bändin parhaimmista biiseistä.
Rosetalta julkaisi aimmin tänä vuonna uuden levyn, jota en harmikseni ole ehtinyt paljoa kuunnella... vielä.


Sheep, Dog & Wolf - Egospect




Intornaut - Habitual Levitations
Suosittelen tätä levyä aina ensimmäisenä kaikille, jotka pyytävät multa jotain uutta kuuneltavaa. Tää ja Isiksen (eli sen bändin) tuotanto. Intronaut tekee sludgesta ja progressiivisesta metallista vaikutteita ammentavaa post-metallia, joka liikkuu sulavasti tiukoista riffi-tykittelyistä atmosfääriseen äänimaalailuun. 

Moloken - Rural
Moloken on Umeålainen poppoo, jonka musiikki on taivaallinen yhdistelmä hyvin raskasta sludgea ja black metal-henkistä raakuutta. Jos et ole kuunnellut Molokenia, niin korjaa asia mahdollisimman nopeasti. Bändi julkaisi just uuden levykin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti