Sivut

perjantai 9. lokakuuta 2015

Viikolla soi (vko 40 +41)

Viikolla soittimissan on pyörinyt pääosin sekalaiset soittolistat ja tuntui oudolta katsoa Last.fm-listoja, kun näissä viikon eniten scroblatuissa levyissä oli soittokertoja luvattoman vähän per levy. Yleensä luukutan yhtä albumia sata kertaa ja listoilla lukevat numerot ovat sitten sen mukaisia. Toisaalta, ei määrä laatua paranna!





Leikeli47 - Leikeli47
Tää mimmi on rautaa. Tyyppi on tehnyt yhden vuoden 2015 kovimmista hiphop-levyistä, joka yhdistää tälle ajalle tyypillisiä teemoja ja soundeja. Tää levy on synkkä, raksas ja hauska samaan aikaan. Miksei tästä levystä puhuta enemmän?!

Kylesa - Exhausting Fire
Stoner-poppoo Kylesa julkaisi syyskuun alussa uuden levyn ja heti ensimmäisten biisen aikana olin myyty. Kyelsa loikkii saumattomasti raskaan rockin ala-lajista toiseen ja kuulostaa silti itseltään... eli tajuttoman hyvältä. Tämän levyn haluan omistaa.

Portico Quartet - Portico Quartet
Portico Quartet on mulle uusi tuttavuus. Bändi yhdistelee orgaanisia jazz ja etno-soundeja konemusamaisiin elementteihin ja kuulostaa todella todella hyvältä. Iskee kuin Bonobo konsanaan.

Midlake  - The Trials Of Van Occupanther
Midlake on bändi, joka soittaa lakonista lo-fi-folkpoppia, johon heitellään aineksia niin psykestä kuin indiestäkin. (Tbh en ole uskaltanut kuunnella bändin muita levyjä, koska tää yksilö on niin tajuttoman hyvä.)

Mouse on the keys - Aom
Japanilaista nu jazzia. Musiikista kuulee, että tyypeillä on hauskaa soittaa kimpassa ja biisit ovat villejä ylistyksiä musiikille. Kannattaa tsekkaa myös bändin aiempaa tuotantoa (jota valitettavasti ei spotifystä löydy).

Erykah Badu - Mama's Gun
Erykah Badu on nyky-soulin kuningatar. Nyt ja aina.

Between the buried and me - Colors
Eilisen Tavastia-keikan takia Colors palasi takaisin kuunteluun pienen tauon jälkeen. 

The Cure - The Cure
The Cure oli mulle rakas kun olin lukiossa. Törmäsin pitkästä aikaan bändiin jollain vanhalla soittolistallani ja luukutinpas sitten tätä bändiä viikon läpeensä. Robert Smith on ihana.

Baxter Stockman - Punter
Baxter Stockman on suomen noise-rockin toivo. En ole kuunnellut bändiä läheskään niin paljon kun pitäisi (sori, Cotte), mutta aion antaa tälle bändille enemmän aikaa mun soittimessa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti