Sivut

perjantai 4. syyskuuta 2015

Viikolla soi (vko 36)

Oon pari päivää myöhässä, mutta taas Last.fmmän armottomat scrobblaukset paljastavat mitä olen tämän viikon aikana kuunnellut. Viikon albumit ovat yllättävän järkeenkäypiä kokonaisuudessaan, fiilisten ollessa suht synkät pimenevissä syysilloissa. Rivers of Nihilin uusin lienee positiivisin levy koko paketissa, mikä on ehkä vähän huolestuttavaa. 



Agent Fresco - Destrier
Destrier jyrää ja pysyy kuuntelussa. Höpisin levystä vähän aikaa sitten pitkät pätkät ja ei varmana tullut yllätyksenä, että tää on vieläkin kovasti pyörinyt soitossa. Eilen viimeksi hehkutin levyä ystävälleni, joka ei oikein tiennyt miten reagoida niin vuolaaseen määrään kehuja.


Soundgarden - Superunknown
Soundgarden on kova. Katsoin aivan superhuonon misheard lyrics-videon Pearl Jamin Yellow Ledbetteristä ja kuuntelin sitten koko loppupäivän grungea. Välillä tekee ihan hyvää aivoille mennä takaisin vanhoihin ja tuttuihin äänimaisemiin yaknowwhatimsaying.

Rivers of Nihil - Monarchy 

Voi pojat. Rivers of Nihil pukkasi loppukesästä ulos yhden kuluvan vuoden parhaimmista raskaan musan julkaisuista. Usein dödistä soittavat orkesterit seuraavat genren konventioita orjallisen tarkasti ja aivan liian vakavasti. Rivers of Nihilin sällit ovat onnistuneet välttämään nämä sudenkuopat ja levy on oikeasti todella hauskaa kuunneltavaa.

Jimi Hendrix - Electric Ladyland
Electric Ladyland on klassisen rokin kulmakiviä ja sisältää tajuttoman hyviä biisejä, etten ymmärrä miten joku ei kuuntelisi levyä. Laulan tän levyn biisejä itsekseni kun teen safkaa.


A Perfect Circle - Mer De Noms
Oi, Maynard, sinä täydellisen musiikin jumala. Kosketa kaikkea musiikkia parhaimmuudellasi
. Mer De Noms on täydellinen levy, täynnä pohdiskelua ihmisyydestä, identiteeteistä ja noh... äiti-traumoista. Levy pyörii soittimessani, kun haluan kuunnella jotain iisimpä mutten kuitenkaan mitään liian helppoa.

Vildhjarta - Måsstaden

Messhuggahin jalanjäljissä tarpova Vildhjarta tekee tiukkaa matikka-metallia, jossa on paljon tuttua ja turvallista, mutta tuplasti enemmän kaikkea muuta. Måsstaden ilmeisesti ammentaa inspistä muumilaaksosta... (last.fm).

Baroness - Chlorine & Wine
Tottakai tällä listalla on Baronessia. Oon luukuttanut bändin uutta sinkkua loopilla. Aivan varmasti uuden levyn vika biisi.

Ibeyi - Ibeyi
Ibeyi pysyy viikonkin jälkeen kuuntelussa. Tuomio-soul kolisee ja kovaa.

Mastodon - Remission

Mastodon on rakkaus. Mastodon on elämä. Bändin debyytti ei ole henkilökohtainen lempparini poppoolta, mutta siksi juuri kuuntelin sitä tän viikon aikana. Aina voi viisastua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti