Sivut

tiistai 1. syyskuuta 2015

Kuukauden Menot: Syyskuu 2015

Syyskuu tulee olemaan täynnä toinen toistaan kiinnostavampia tapahtumia. Sen lisäksi seuraavat puoli vuotta tulee yhtä juoksua venuesta toiseen. Ihanaa vai kamalaa? Parasta.

2.8.: Allah-Las @ Kuudes Linja
Kevyt psykepoppi raikaa kutosella, kun 60-luvun fiilistelijät astelevat Kutosen lavoille. Tuulahdus Los Angelilaisia biitsejä tuo vähän valoa sateiseen syykuuhun. 

4.9.: Burweed @ Bar Loose
Burweed otti ja teki yhden vuoden 2015 parhaimmista levyistä ja odotan siksi innolla tän orkesterin näkemistä livenä. Hide on albumi, jossa post-metal-fiilistely kohtaa perinteisemmän metallin elementteihin. 

4.-6.9.: Artova Film Festival
Kokeellisen elokuvan festivaali AFF muuttaa Sheryliin ja kolminkertaistaa ohelmistonsa määrän. Luvassa on rosoa, häröä ja outoa. Ja jokainen näytös on ilmainen! 

4.-6.9.: R&A Ulkoilmanäytökset
Björkkiä, Beach Boyssia ja Kurt Cobainia. R&A tarjoaa yleisölle mahdollisuuden nähdä kolme ohjelmistonsa musa-elokuvaa ilmaiseksi ja taivasalla.

8.9.: Unknown Mortal Orchestra @ Tavastia
Lo-fia ja unisia psykeilyjä Tavastialla tarjoilee Unknown Mortal Orchestra, jonka saapumista suomeen ollaan kyllä saatu odottaa hetki.

9.9.: Jupiter @ Lepakkomies
ELMUn baarissa erään Idan leuka loksahti kun Jupiter aloitti settinsä eräänä iltana. Kuumatkaajat ampuivat itsensä raketilla sydämmeeni taitavalla hazyllä fuzzilla. Ja liput on vaan 5 euroa!

12.9.: God is an astronaut @ Korjaamo
Syyskuu on postia täynnä. Missasin tämän post-rock-pörinä bändin viime keikan, mutta nyt onneksi korjataan maailman epäkohtia ja pääsen vihdoin fiilistelemään eepisiä atmosfäärejä livenä. (Maailman ihanin The Hearing lämppää GIAA:n tampereella ja toivon kovasti, että saadaan mimmi Helsinkiinkin esiintymään).

16.9.: Wand @ Kuudes Linja
Hidasta, säröistä ja raskasta. Wandin uusin levy, tänä vuonna julkaistu Golem, on tämän vuoden hauskimpia sludge-pörinä-kokonaisuuksia. 

17.-29.9.: Rakkautta & Anarkiaa 
R&A tarjoilee vuosi toisensa jälkeen parhaimman kattauksen tuoreita elokuvia. Teen tärpeistäni jonkunlaisen pläjäyksen lähempänä festareita, luultavasti katson hyvin animaatio- ja musiikki-elokuvapainotteisesti elokuvia (yllätys). Odotan myös paljon huomiota saaneen Diary Of A Teenage Girlin näkemistä.

18.9.: Paperi  T / Laura Moisio @ Korjaamo (kaksi must-see-keikkaa korjaamolla samana päivänä wtf)
Halusin lähtökohtaisesti vihata Malarian Pelkoa, mutta epäonnistuin. Levyn kuuntelemisen jälkeen olen vaan venannut mahdollisuutta nähdä Paperi Tn livenä. Ja saan odottaakin vielä, liput Korjaamon keikalle myytiin loppuun minuuteissa. 
Laura Moisio on suomen singer-songwriter-skenen kermaa. Spiraali (2014) on kaunis ja herkkä levy ja en voi malttaa että pääsen kuulemaan uutta materiaalia.

23.9.: The Soft Moon @ Kuudes Linja

24.9.: Satanic Jazz Band @ Henry's Pub
Loosessa räjähti, kun SJB soitti ekan keikkansa elokuussa. Nyt bändi soittaa kuumaakin kuumempaa fuzzista aavikkorokkia Kyussin hengessä Henkan Helatorstai-klubilla. Kaikki paikalle ja fiilistelemään.

25.-26.9.: Sairaalloisen Pahat Festarit @ Klubi, Turku
Pörin pörin. Turussa on kahden päivän mittaiset pörinäfestarit, jossa doomi on synkkää ja kitaravallit suuria. Festarin kolmella lavalla nähdään esim. Dark Buddha Rising, Moloken ja iso rakkauteni Demonic Death Judge. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti