Sivut

maanantai 7. joulukuuta 2015

Vouhotus: Spotify - Year In Music

Se on täällä taas. Spotify ottaa datansa haltuun ja toimii totuuden torvena. Mitä maailma kuunteli eniten vuonna 2015? Entä mitä sinä kuuntelit eniten?



Sivusto on kovin liukuvärjätty. 

Spotify julkaisi tämän vuoden Year in Music-palvelunsa. Nettisivun, josta voit nähdä (ja kuulla) omat kuuntelu-statistiikkansa... ja yleisesti ottaen tutustua kuluneen vuoden isoimpiin musiikki-ilmiöihin. Mitä kuunneltiin eniten missäkin maassa? Kuka artisti oli eniten nosteessa? Mikä oli ensimmäinen kuuntelemasi biisi tänä vuonna? Kuinka monta minuuttia kuuntelit musiikkia vuonna 2015? Kaikkiin näihin kysymyksiin vastataan.

Spotify on stream-jätti, joka kerää kymmeniltä tuhansilta käyttäjiltään massiiviset määrät dataa vuosittain ja mun mielestä on ihanaa, että tämä jättiläinen antaa jotain yhteisölle takaisin: tietoa. Taas voin täyttää aivoni (suht turhalla) datalla.

Analysoin superkiinnostavat statsini tänne varmasti tämän kuukauden aikana. Sillä välin olisi mainota tietää mitä juuri sinun YIM paljasti itsestäsi ja kuuntelutottumuksistasi. Kommentoi ja kerro!



"Moi Ida, Spotify täällä. Kuuntelet muuten aivan liikaa musaa. "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti