Sivut

tiistai 18. elokuuta 2015

Kuukauden menot: Elokuu 2015

Alkaneen blogi-taipaleen kunniaksi aloitan listaamalla mun parhaat tärpit elokuun meininkeihin. Luvassa on ainkain keikkoja, taidetta, safkaa ja leffoja. Ja heinäsirkkoja.


20.8.: Taiteiden yö
Huomasin tulleeni vanhaksi, kun suunnittelin oikeasti katsovani päivän aikana ihan hullut määrät artsua. Okei, matkaan lähtee varmana viiniä ja kasa kavereita. Siisteintä tulee olemaan mm. 8 metriä korkeat jättiläiset, Kingston Wall-tribuuttikeikka ja Noah Kin espalla. Keräsin tällaiseen listaan kaikkea kiinnostavaa, klik! En kyllä yhtään tiedä että miten tuun ehtimään kaikkialle... Ainakin aion yrittää.

20.-21.8.: Helsinki Night Market

Nälkähän tulee muutenkin kun tajuttoman runsasta ruoka-tarjontaa katsoo. En ole koskaan aikaisemmin päässyt kyseisessä tapahtumassa käymään, mutta jotenkin heinäsirkkojen syöminen vaikuttaa parhaalta idealta Taiteiden Yön jälkeisenä päivänä.

21.-30.8.: Espoo Ciné
Espoo Cinéssä voi nähdä aika tosi kovan kauttauksen aivan parasta elokuvaa. 
Listasin tärppini Espoon oman leffafestarin valikoimasta.
Lauantaina 22.8. klo 15 alkavan
 Inside Out-elokuvan jälkeen järjestetään kesksutelutilaisuus, jossa on mahdollista jauhaa elokuvasta ihan huolella samanmielisten ihmisten kanssa. Olen itse venannut tätä kyseisen Pixar-uutuuden ilmestymistä jo vaikka kuinka pitkään ja leffa vilkkuu jo Oscar-ennakkosuosikeissa parhaan alkuperäisen käsikirjoituksen palkinnon saajaksi.

25.8.: The Sword @ Tavastia

Voi kuulkaa, nyt hemmotellaan pörinäpäitä. The Sword on yksiä freeseimpiä stoner-bändejä, joka nyökkäilee kivasti sellaisille bändeille kuin Black Sabbath ja Sleep. 10000/5, oon tuolla aivan varmasti.

28.-30.8.: Helsingin Sarjakuvafestivaali @ Lasipalatsin aukio
MAKSULLISIA SARJAKUVIA. ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY. PAKKO MENNÄ.


28.8.: Merchendise @ Kuudes Linja
Bongasin bändin lähiaikoina, kun selailin jotain "Top 100 albums of this decade"-listaa ja koitin kovasti löytää listasta vihattavaa ja rakastettavaa ja Merchendise jäi vahvasti mieleen mielenkiintoisena tuttavuutena. 


29.8.: Perturbator @ Ääniwalli
Jos selviän Merchendisen keikalta hengissä, harkitsen vakavasti jäätävien soundejen kohtaamista Ääniwallissa. Pertubator on aika takuuvarma tapa räjäyttää aivot pihalle, sälli kun soittaa suhteellisen synkkää musiikkia... syntetisaattoreilla. Kasariestetiikkakin on kohdillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti